Halloween 2021

Halloweenin kuulumiset

Meillä kotona Halloweenista on muodostunut jo perinne, jota lapset odottavat innolla vuodesta toiseen.

Halloween fanitus on lapsiin tarttunut minusta. Lapset ja minä rakastamme sitä, että koti koristellaan Halloween rekvisiitoilla. Riemua lisää se, että lapset sekä aikuiset pukeutuvat Halloweeniksi johonkin asuun ja laittavat kasvomaalauksia tai ainakin jotakin meikkiä. Erittäin käteviksi on todettu myös Halloween teemaiset tatuointitarrat. Jos ei halua koko naamaa kasvoväreihin, nämä ovat oiva vaihtoehto.

Juhlissa tarjoillaan tietenkin myös teemaan sopivia naposteltavia ja väreihin sopivia mehuja.

Ennen koronaa olemme järjestäneet juhlat 2 kertaa aikuisille. Tänä vuonna pääsimme juhlimaan pienellä porukalla lasten, muutamien ystävien ja sukulaisten kera. Vietimme samalla synttäreitä sekä nimppareita. Tänä vuonna aikuisten omia juhlia ei järjestetty.

Miten teillä vietetään Halloweenia?

Tässä muutamia kuvia Halloweeneista menneiltä vuosilta. Millaisella lookilla Halloweenia onkaan juhlittu 🙂 Yksi kuvista on tämän vuoden keppostelu-look. Arvaatko mikä näistä?

Meillä juhlissa mennään AINA lasten ehdoilla ja koitetaan vielä välttää liian karmivat somisteet. Innolla odotan, että lapset vielä hieman kasvavat, jotta voi joku kerta laittaa pelottavia koristeita enemmän. Vielä mennään koristeluiden suhteen linjalla kurpitsat, hämähäkit, noidat, luurangot, aivot, haamut.

Pienten vieraiden vanhempia opastan valmistelemaan lapsia henkisesti jo ennen juhlia, sillä jokaisesta lapsesta eri asiat voivat tuntua liian jänniltä. Keskustele siis lapsesi kanssa ja kerro juhlateeman koristeista etukäteen.

Tässä maistiaisia vuoden 2021 Halloween juhlien somistuksista ja osa rekvisiitoista. Somistushommissa vain mielikuvitus on rajana. 

Vuonna 2021 keppostelupäivä oli 31.10, joka tällä kertaa osui sunnuntaille. Karkki vai kepponen-päivä (Trick or Treat) on Suomessa 31.10, jolloin on All Hallow’s Eve= kaikkien pyhien aatto. Muistakaa hyvät vanhemmat ottaa selvää, koska se keppostelupäivä on. Monia ihmisiä ärsyttää se, että keppostelijoita kiertelee jopa 3 eri päivänä. Halloween-juhlia voidaan viettää 31.10 edeltävän viikonlopun lauantaina, jollei päivä osu viikonlopulle.

Pyhäinpäivää (All Saints’ Day) vietetään Suomessa liukuvana aikana 31.10-6.11 välisenä lauantaina. Päivän tarkoitus on muistella, juhlia ja kunnioittaa pois nukkuneita. Monet ihmiset käyvät haudoilla ja kerääntyvät yhteen syömään sukulaisten kanssa.

Olisitko juuri sinä kiinnostunut sisällöntuotannon palveluistani? 

Ota yhteyttä

WILDDREAM Design/Niina

045-271 0043

info@wilddreamdesign.fi

Samankaltaiset artikkelit