Halloween 2021

Halloweenin kuulumiset

Meillä kotona Halloweenista on muodostunut jo perinne, jota lapset odottavat innolla vuodesta toiseen.

Innostus Halloweenista on lapsiin tarttunut minusta. Lapset ja minä rakastamme sitä, että koti koristellaan Halloween rekvisiitoilla. Riemua lisää se, että lapset sekä aikuiset pukeutuvat Halloweeniksi johonkin asuun ja laittavat kasvomaalauksia tai ainakin jotakin meikkiä. Juhlissa tarjoillaan tietenkin myös teemaan sopivia naposteltavia ja väreihin sopivia mehuja.

Ennen koronaa olemme järjestäneet juhlat 2 kertaa aikuisille. Tänä vuonna pääsimme juhlimaan pienellä porukalla lasten, muutamien ystävien ja sukulaisten kera. Vietimme samalla synttäreitä sekä nimppareita. Tänä vuonna aikuisten omia juhlia ei järjestetty.

Miten teillä vietetään Halloweenia?

Tässä muutamia kuvia Halloweeneista menneiltä vuosilta. Millaisella lookilla Halloweenia onkaan juhlittu 🙂 Yksi kuvista on tämän vuoden keppostelu-look. Arvaatko mikä näistä?

Meillä juhlissa mennään AINA lasten ehdoilla ja koitetaan vielä välttää liian karmivat somisteet. Innolla odotan, että lapset vielä hieman kasvavat, jotta voi joku kerta laittaa pelottavia koristeita enemmän. Vielä mennään koristeluiden suhteen linjalla kurpitsat, hämähäkit, noidat, luurangot, aivot, haamut. Pienien vieraiden vanhempia opastan lapsia henkisesti valmistelemaan, sillä jokaisesta lapsesta eri asiat voi olla liian jänniä.

Tässä maistiaisia vuoden 2021 Halloween juhlien somistuksista ja osa rekvisiitoista. Somistushommissa vain mielikuvitus on rajana. 

Vuonna 2021 keppostelupäivä oli 31.10, joka tällä kertaa osui sunnuntaille. Muistakaa hyvät vanhemmat ottaa selvää, koska se keppostelupäivä on. Monia ärsyttää se, että keppostelijoita kiertelee jopa 3 eri päivänä.

Olisitko juuri sinä kiinnostunut sisällöntuotanto palveluistamme? 

Ota yhteyttä

WILDDREAM Design/Niina

045-271 0043

info@wilddreamdesign.fi

Similar Posts