Kotisivut avattu

Kotisivut on avattu onnellisesti ja kävijöitä oli ekana päivänä mukavasti, kiitos kaikille jo tähän mennessä WILDDREAM Designin sivuihin tutustuneille!

Kotisivuja tullaan jatkossakin päivittämään tarpeen mukaan.

Kun kyseessä on uudet sivut, niin aina löytyy jotakin fiksattavaa. Olisi epärealistista ajatella, ettei mitään muutoksia tarvita, kun sivut ovat nyt valmiit. Nyt katsotaan, mikä juttu toimii haluamallamme tavalla ja mikä ei.

Kotisivuja uudistetaan AINA tarpeen sekä uusien ideoiden mukaan. Jotain pieniä muutoksia tulen tekemään myös aina vuodenajan muuttuessa tai jonkun juhlakauden/juhlapäivän kunniaksi. Toki voi olla, ettei ihan jokaista Juhlapäivää varten tehdä muutoksia sivustollamme.

Jokaisen verkkosivuston ylläpitäjän on hyvä aina silloin tällöin muistaa kotisivuja jotenkin uudistaa. Pieni muutos voi olla esimerkiksi uusi näyttävä kuva. Myös Googlen hakukone tykkää sivuista, joissa on elämää, eikä ole jämähdetty samoihin juttuihin moneksi vuodeksi.

Blogi yrityksen sivuilla on näppärä keino luoda uutta sisältöä verkkosivustolle. Ja tästähän Google tykkää.

WILDDREAM Designin omat verkkosivut voidaan laittaa huoltotilaan tarvittaessa. Tästä ilmoitetaan WILDDREAM Designin Facebook ja Instagram sivuilla. Seuraa meitä siis somessa!

Joskus eteen voi tulla myös tilanne, jolloin huoltokatko ilmoitetaan vain sivulle pyrkiessä.

Älä siis pelästy, jos jonakin kertana et sivulle pääse. Tällöin kannattaa palata sivullemme myöhemmin uudestaan. 

Meille on tärkeää, että WILDDREAM Designin sivut olisivat kunnossa, joten välillä valitettavasti saattaa tulla huoltokatkoja sivustomme käytössä.

Palvelut tiivistettynä:

WILDDREAM Design Finland on/tuottaa seuraavia palveluita Luova toimisto | Somepalvelut | WebDesign | Graafinen- ja visuaalinen suunnittelu | Somistuspalvelut

Yhteistyöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä.

Sivuston ja yrityksen takana häärin minä, Niina. Olen 4 lapsen äiti ja vaimo. Lähellä sydäntäni ovat lapset, perhe, koti, lemmikit, luonto, kukat, puutarha, kauneus, muoti, remontit, somistus, tatuoinnit, tanssi ja musiiikki.

Puh. 045-271 0043, soita, lähetä viestiä tai WhatsApp-viestiä.

Sähköposti: info@wilddreamdesign.fi

Kiitos kaikille WILDDREAM Designin asiakkaille ja lukijoille!

Samankaltaiset artikkelit